KKSC auklėtiniai leidžia laiką stovyklose

//KKSC auklėtiniai leidžia laiką stovyklose

KKSC auklėtiniai leidžia laiką stovyklose

Sportininkams vasara toli gražu ne atostogų ir poilsio metas. Ypatingai ši vasara, kai dėl karantino visą pavasarį ir vasaros pradžioje buvo atšauktos ir nevyko jokios varžybos. Tik pakankamai sušvelninus karantino sąlygas, išsiilgę vieni kitų, bei normalaus treniruočių proceso, treneriai ir sportininkai kibo į darbus. Atsiradus galimybėms dalyvavo ir dalyvauja varžybose. Daugiausiai varžybų jau turėjo mūsų lengvaatlečiai, kanupolininkai, irkluotojai.

Antrą vasaros pusę kai kurie mūsų treneriai ne pirmus metus “atsilygina” savo auklėtiniams tokia malonia ir vaikų mėgstama priemone, kaip stovyklos, kuriose suderinama darbas ir malonumai, kuriose sportininkai ne tik treniruojasi, bet ir pramogauja, pamato lankytinas vietas, eina į žygius, vakaroja prie laužo ir pan.

Šiuo metu lengvosios atletikos treneris-sporto mokytojas Dainius Virbickas su savo auklėtiniais stovyklauja Molėtų rajone, jaunieji futbolininkai su treneriu Vidmantu Zagursku Ignalinos rajone, kanupolininkai, rūpestingai prižiūrimi Rasos Kudabienės ir Artūro Vietos Trakų apylinkėse.

Rugpjūčio pradžioje dziudo trenerio Olego Čiursino auklėtiniai vyks į tradicinę treniruočių stovyklą Biržuose, o rugpjūčio antroje pusėje jaunieji mūsų krepšininkai (treneris Marius Pavlovskis) jau berods šeštus metus dviem pamainomis sportuos ir ilsėsis Lietuvos sporto centro Trakų sporto bazėje. Beja, šioje stovykloje gali dalyvauti ir ne Centro auklėtiniai. Dėl informacijos galima skambinti treneriui numeriu 8 677 47606.

Taip pat mūsų Centras nuo ateinančio pirmadienio pirmą kartą vykdys 3 pamainų vaikų dienos stovyklą, kurios metu vaikai turės galimybę kiekvieną dieną susipažinti ir išbandyti vis kitą mūsų Centre kultivuojamą sporto šaką ir galbūt kurią nors pasirinks reguliariam sportavimui bei išaugs į būsimus čempionus. Su nekantrumu laukiame šių stovyklų ir tikime jų sėkme, uždavinių įgyvendinimu ir tikslų pasiekimu.

Dalis šių stovyklų vykdoma įgyvendinant Trakų rajono savivaldybės vaikų socializacijos programą, dalinai stovyklas finansuoja KKSC, prisideda ir tėveliai, už ką esame jiems dėkingi.

Taip pat nuoširdžiai dėkojame treneriams už jų iniciatyvas ir skiriamą savo laiką vaikams. Mes tai tikrai vertiname.

 

Šarūnas Ūsas

KKSC direktoriaus pavaduotojas

 

2020-07-29T10:05:43-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok