Rugsėjis – aktyvus jauniesiems futbolininkams

//Rugsėjis – aktyvus jauniesiems futbolininkams

Rugsėjis – aktyvus jauniesiems futbolininkams

Jaunieji mūsų Centro futbolininkai naujus mokslo metus pradėjo ir intensyviu varžybų grafiku. Jaunojo trenerio Manto Makutunovičiaus auklėtiniai dalyvauja Lietuvos futbolo federacijos U-14 čempionato 1 lygoje, o patyrusio Vidmanto Zagursko penkiolikmečiai – Pietų Lietuvos vaikų čempionate.

Rugsėjo 8 d. penkiolikmečiai Kazlų Rūdoje vykusiame ture 12-0 sutriuškino Kybartų komandą ir lygiosiomis 3-3 sužaidė su šeimininkais.

Rugsėjo 13 dieną keturiolikmečiai susitiko su bendraamžiais iš Visagino sporto centro ir nugalėjo rezultatu 6-1. Po 2 įvarčius įmušė Saulius Kerinas ir Maksimilijanas Jalago, po vieną pridėjo Danielius Kliucevičius ir Nikita Galdilinas.

Rugsėjo 14 d. trenerio V. Zagursko auklėtiniai vyko į turą Druskininkuose, kur 1-1 sužaidė su šeimininkais, bei 0-1 nusileido Marijampolės “Sūduvai”.

 

 

2020-09-15T04:21:00-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok