Toks lengvaatlečių žiemos sezonas

//Toks lengvaatlečių žiemos sezonas

Toks lengvaatlečių žiemos sezonas

Pasaulį sukausčiusi pandemija ir karantino ribojimai Lietuvoje stipriai sumažino galimybes treniruotis ir dalyvauti varžybose, bet Trakų lengvaatlečiams pavyko sudalyvauti keliose žiemos sezono varžybose. Trenerio Dainiaus Virbicko auklėtiniai Aneta Vaškelytė ir Dovydas Stangvilas vasario 26-27 dienomis dalyvavo Lietuvos jaunių čempionate. Aneta Vaškelytę iškovojo 4 ir 5 vietas, Dovydas 11 vietą, o jo 3 vietos laimėjimas buvo anuliuotas dėl taisyklių pažeidimo (peržengtos linijos). Trakų sportininkai iškovojo rajonui 12 vietą tarp 24 Lietuvos rajonų dalyvavusių čempionate, pasiekė asmeninius rekordus. Dėl saviizoliacijos su sportininkais į varžybas negalėjo vykti jų treneris.

Kovo 6 dieną vykusiame Lietuvos jaunimo čempionate Aneta ir Dovydas varžėsi su vyresniais varžovais bei atitinkamai užėmė 6 ir 10 vietas, o kovo 13 dieną Lietuvos studentų čempionate varžėsi be konkurencijos, kur vėl gerino asmeninius rekordus, kėlė savo meistriškumą bei sėmėsi varžybinės patirties.

Greitai sportininkai dalyvaus pavasario kroso taurės etapuose, o ir vasaros sezonas jau visai čia pat.

2021-03-26T05:25:46-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok