Pralaimėjimas prilygstantis pergalei

//Pralaimėjimas prilygstantis pergalei

Pralaimėjimas prilygstantis pergalei

Po trijų mėnesių pertraukos pratęstas Moksleivių krepšinio lygos čempionatas, kurio U15 B divizione varžosi ir  Trakų “KKSC-KK Trakai” vaikinai. Balandžio 6 dieną trakiškiai namuose priėmė Vilniaus KM-2 komandą. Tik po labai įnirtingos kovos ir nepataikyto tritaškio paskutinę rungtynių sekundę, mūsiškiai rezultatu  58-61 nusileido krepšininkams iš Vilniaus. Trakų komandoje išsiskyrė: Tomas Sipovič (24 tšk.), Naurimtas Voinovskis (20 tšk.) ir Lukas Gaulia (7 tšk.).

Trenerio Mariaus Pavlovskio komentaras po rungtynių: “Esu be galo patenkintas savo auklėtinių darbų bei atsidavimu. Klaidų begalės, tačiau parodyta širdis, darbas bei atsidavimas leido kovoti su viena stipriausių Vilniaus B diviziono komandų. Lygiai prieš metus šiai trenerės Dindaites komandai “pralošėm” 30 taškų, šiandien tik 3, manau tai daug ką pasako. Mano auklėtiniai auga ir aš augu kartu su jais. Lenkiu prieš juos galva ir mums dar viskas prieš akis!”

Komandai reguliariame sezone liko sužaisti dar 2 rungtynes.

 

2021-04-07T05:05:31-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok