Tradicinis dviračių žygis grįžta!

//Tradicinis dviračių žygis grįžta!

Tradicinis dviračių žygis grįžta!

Po dviejų metų vėl organizuojamas tradicinis gegužės 1-osios dviračių žygis Trakų apylinkėmis, kuris jau bus berods devintasis! Pernai jis neįvyko dėl karantino ribojimų.
Startuojame gegužės 1 d. (šeštadienį) 11.00 val. nuo Šv. Jono Nepomuko koplytstulpio.
Maršrutas drieksis tiek asfaltu, tiek žvyrkeliu, tiek miško keliukais, bus įkalnių ir nuokalnių, todėl prašome įsivertinti savo fizines bei dviračio technines galimybes. Maršrutas apie 30 km. Už saugumą ir kitas nuo organizatorių nepriklausančias aplinkybes atsakingi patys dalyviai, už nepilnamečius – tėvai, globėjai, lydintys asmenys.
Privaloma ryški apranga, pageidautini mirksiukai, mažamečiams privalomi šalmai. Dėl visdar galiojančių apribojimų, tureti veido kaukes, laikytis atstumų.
Pačiam žygiui rekomenduojame turėti vandens, lengvų užkandžių, žygio pabaigoje tradiciškai vaišinsime šaltibarščiais 😋🚵‍♀️🚵🏻🚵‍♂️
Iki susitikimo gegužės 1-ąją!
Informacija tel.: 867633966, 865544770
2021-04-20T05:05:43-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok