Vėl dviračiais po Trakų apylinkes

//Vėl dviračiais po Trakų apylinkes

Vėl dviračiais po Trakų apylinkes

Gegužės 1 d. (šeštadienį) vyko tradicinis dviračių žygis Trakų apylinkėmis. Aštuntą kartą vykdytas renginys, kaip visada nudžiugimo puikiu oru ir dalyvių gausa. 74 dviratininkai įveikė 32 km. maršrutą nuo Trakų per Senuosius Trakus, Zinkiškes, Aluoną, Šklėrius, Slabadą, Peleniškes, Žukiškes atgal į Trakus, kur kaip ir kasmet, visų dalyvių laukė šaltibarščiai su bulvėmis.

Žygis praėjo sklandžiai, be incidentų ir rimtesnių gedimų. Džiaugiamės, kad dalyvių tarpe ne tik trakiečiai bei Trakų rajono gyventojai, bet vis daugiau svečių iš Vilniaus ir net Kauno.

Dalyvių padėkos, pagyrimai ir gera nuotaika po žygio leidžia vertinti jį teigiamai, o visdar išliekantys tam tikri apribojimai įpareigoja organizuoti daugiau ne tik dviračių, bet ir pėsčiųjų žygių, kurie skatina žmones judėti, būti gryname ore, stiprinti sveikatą, bei pažinti Trakų apylinkes.

Sekite informacija ir iki kitų aktyvių laisvadienių!

 

Šarūnas Ūsas, KKSC direktoriaus pavaduotojas

2021-05-05T07:57:28-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok