Sveikatingumo diena Trakuose

//Sveikatingumo diena Trakuose

Sveikatingumo diena Trakuose

Praėjusį šeštadienį (spalio 2 dieną), tradiciškai minėjome pasaulinę kūno kultūros ir sporto dieną Trakuose. Šia proga jau bene 9 metus vykdome sporto šventę “Sveikatingumo diena Trakuose” apie kurią šį kartą buvo net tiesioginis LRT reportažas laidoje “Labas rytas”. Kažkada Lietuvos sporto centro Trakų sporto bazės salėje vykdytos varžybos tarp Trakų rajono švietimo darbuotojų ir savivaldybės administracijos darbuotojų komandų, kuriose dalyviai rungdavosi šaškių, smiginio, baudų mėtymo ir krepšinio varžybose, 2016 metais pakeitė formatą ir tapo sporto švente visiems norintiems.

Šiemet sporto ir sveikos gyvensenos mėgėjai varžėsi tradicinėse bėgimo, krepšinio 3×3, minifutboliuko, virvės traukimo ir kūjo laikymo varžybose, susipažino ir išmėgino irklavimo treniruoklį Concept 2, dalyvavo funkcinėje ir rato treniruotese. Taip pat daug dėmesio susilaukė naujos pramoginės komandinės varžybos “Taiklioji ranka”, kuriose komandos savo pranašumą įrodinėjo mėtydamos pagalvėles, žiedus ir pasagas.

Dėkojame visiems aktyviai dalyvavusiems ir atėjusiems tik palaikyti, kad nepabūgo rudeniško oro ir gan gausiai susirinko. Lauksime visų ir kituose mūsų renginiuose.

Varžybų protokolas: Sveikatingumo diena 2021 protokolas

2021-10-05T08:37:34-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok