“Aukštadvario šeimų ledas-2022” pavyko!

//“Aukštadvario šeimų ledas-2022” pavyko!

“Aukštadvario šeimų ledas-2022” pavyko!

Praėjusį šeštadienį (sausio 22 d.) Aukštadvaryje vyko puiki žiemos šventė, kurios sumanytojas ir organizatorius aktyvus aukštadvarietis Nerijus Perednis.

Pagrindinis šventės akcentas – poledinės žūklės varžybos, kurias papildė greičiausio grąžto, kūjo laikymo, vinies kalimo į kulbę, pasagų mėtymo varžybos atskirai vyrams, moterims ir vaikams. Šventė nustebino dalyvių gausa, nes vien žvejų susirinko virš penkiasdešimties iš daugybės Lietuvos miestų ir rajonų. Tam įtakos turėjo ne tik puikus oras, bet ir tai, kad žvejai buvo kviečiami atvykti ne vieni, o su šeimomis, ką jie ir padarė. Kol žvejai varžėsi, kuris pagaus daugiausiai, didžiausią ir mažiausią žuvį, jų šeimų nariai ir kiti šventės dalyviai varžėsi pramoginėse rungtyse, buvo vežiojami, keturračiais, sniego motociklu, šoko, žaidė, vaišinosi ant laužo gamintais kareiviška koše ir mėsos troškiniu, saldumynais, kava bei arbata.

Žūklės ir kitų rungčių nugalėtojai bei prizininkai buvo apdovanoti mūsų Centro įsteigtais medaliais bei taurėmis:

Poledinė žūklė – 1 vieta Vytautas Lisauskas (1,563 kg.), 2 vieta Algirdas Narbutas (1,054 kg.), 3 vieta Renatas Mažeikis (0,920 kg.); didžiausia žuvis – 1 vieta Algirdas Narbutas (0,127 kg.); maziausia žuvis – 1 vieta Rytis Pranckevičius (0,006 kg.);  jauniausias žvejys – Emilis Sandonovičius (4 metai); greičiausias grąžtas – 1 vieta Mantas Stankevičius; vinies kalimas į kulbę  (vyrai) –  1 vieta Domas Garbinčius, 2 vieta Justinas Narvidas,  3 vieta Tomas Miklušis; (moterys) –  1 vieta Deimantė Kasiulienė, 2 vieta Jolanta Abucevičienė, 3 vieta Justina Dekaminavičiūtė; (vaikai) – 1 vieta Dominykas Mozolevskis, 2 vieta Meida Kasiulytė, 3 vieta Tėja Pranckevičiūtė; kūjo laikymas  (vyrai) – 1 vieta Lukas Grybauskas, 2 vieta Ričardas Kasiulis, 3 vieta Gediminas Daugirdas; (moterys) – 1 vieta Živilė Kacilauskaitė, 2 vieta Justina Dekaminavičiūtė, 3 vieta Iveta Bliujūtė; (vaikai) – 1 vieta Milita Kurmanavičiūtė; pasagos mėtymas (vaikai0 – 1 vieta Artiomas Jeriūčenkov, 2 vieta Alonas Žižovas, 3 vieta Gvidas Mikutavičius; (moterys) – 1 vieta Jolanta Abucevičienė, 2 vieta Aušra Barščevičiūtė, 3 vieta Sonata Garbinčiuvienė; (vyrai) – 1 vieta Domas Garbinčius, 2 vieta Tomas Mikutavičius, 3 vieta Gediminas Daugirdas.

Dėkojame Nerijui, jam padėjusiam Aukštadvario jaunimui bei kitiems prisidėjusiems už šį puikų jau tradiciniu tampantį žiemos renginį ir nuoširdžiai džiaugiamės galėdami prie jo prisidėti.

Sekantis panašus renginys – vasario 27 d. planuojamos “Užgavėnės Trakuose”, kurių metu vykdysime Trakų rajono seniūnijų žiemos sporto šventę. Čia visų rajono seniūnijų komandos varžysis stalo teniso, šaškių, smiginio ir poledinės žūklės komandinėse varžybose, taip pat vyks jau tradicinis tinklinio turnyras, o visus kitus taip pat kviečiame aktyviai ir gausiai dalyvauti individualiose poledinės žūklės varžybose. Taip pat vyks daug pramoginių rungčių, bet apie tai vėliau, todėl sekite mūsų informaciją.

Iki susitikimų kituose renginiuose!

 

Kūno kultūros ir sporto centras

2022-01-26T10:39:44-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok