Ateinantį savaitgalį ne tik varysime žiemą, bet ir sportuosime

//Ateinantį savaitgalį ne tik varysime žiemą, bet ir sportuosime

Ateinantį savaitgalį ne tik varysime žiemą, bet ir sportuosime

Ateinantį savaitgalį kartu su Užgavėnėmis Trakuose vyks ir rajono seniūnijų žiemos sporto žaidynės. Visų seniūnijų komandos varžysis įskaitinėse komandinėse stalo teniso, smiginio ir šaškių varžybose, deja dėl pavojingai plono ledo atšaukiamos poledinės žūklės varžybos. Bus išaiškinti ne tik atskirų varžybų nugalėtojai, bet ir vedama seniūnijų kompleksinė įskaita. Taip pat tarp seniūnijų komandų vyks ir neįskaitinis tinklinio turnyras, o visi pageidaujantys, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos individualiai galės išbandyti jėgas smiginio varžybose, bei pramoginėse kūjo laikymo, vinies kalimo ir svarsčio kilnojimo, bei komandinėse diskgolf šeimoms varžybose.

Seniūnijų žiemos sporto žaidynes jungiame prie Užgavėnių šventės tam, kad iš atokiausių rajono kampelių atvykę sportininkai tuo pačiu turėtų galimybę ir pasilinksminti bei papramogauti.

Laukiame visų jau ateinantį sekmadienį Trakuose!

Trakų rajono seniūnijų žiemos sporto žaidynės

2022-02-26 d.

9:00 val.          Tinklinio turnyras Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos sporto salėje. Dalyvauja tik seniūnijų komandos.

2022-02-27 d.

10:00 val.        Stalo teniso turnyras Senųjų Trakų A. Stelmachovskio pagrindinės mokyklos sporto salėje. Dalyvauja tik seniūnijų komandos. Registracija 9:00-9:30.

10:30 val.        Šaškių turnyras Trakų kultūros rimuose. Dalyvauja tik seniūnijų komandos. Registracija 9:30-10:00 val.

10:30 val.        Smiginio turnyras Trakų kultūros rūmuose. Dalyvauja seniūnijų komandos, individualiose varžybose gali dalyvauti visi pageidaujantys. Registracija 9:30-10:00 val.

 

Užgavėnių Trakuose pramoginės sportinės varžybos

14:30 val.        Kūjo laikymas prie Šv. Jono Nepomuko koplytstulpio. Gali dalyvauti visi pageidaujantys 18 metų ir vyresni vyrai bei moterys. Registracija vietoje varžybų metu.

14:30 val.        Vinies kalimas į kulbę prie Šv. Jono Nepomuko koplytstulpio. Dalyvauja visi pageidaujantys. Dalyvių amžius neribojamas. Registracija vietoje varžybų metu.

15:00 val.        Svarsčio kilnojimas prie Šv. Jono Nepomuko koplytstulpio. Gali dalyvauti visi pageidaujantys 18 metų ir vyresni vyrai ir moterys. Registracija vietoje varžybų metu.

15:00 val.        Diskgolf šeimoms skvere prie Šv. Jono Nepomuko. Komandos sudėtis 1 suaugęs ir 2 vaikai, vaikų amžius neribojamas. Registracija varžybų vietoje 14:15-14:45 val.

 

Informacija tel.: 8 655 44770

2022-02-24T06:30:17-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok