Rajono seniūnijos varžėsi žiemos sporto žaidynėse

//Rajono seniūnijos varžėsi žiemos sporto žaidynėse

Rajono seniūnijos varžėsi žiemos sporto žaidynėse

Praėjusį savaitgalį vyko Trakų rajono seniūnijų sporto žaidynės. Tradiciškai sporto mėgėjai varžėsi kompleksinėje smiginio, stalo teniso ir šaškių varžybų įskaitoje (komandas sudarė po 2 vyrus ir 1 moterį) bei neiskaitinėse tinklinio varžybose. Dėl atšilusio oro ir pavojingai plonėjančio ledo teko atšaukti poledinės žūklės varžybas, kurios taip pat įeina į kompleksinę žaidynių įskaitą.

Šeštadienį Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos sporto salėje vyko vyrų tinklinio turnyras. Buvo planuota vykdyti tinklinio 3×3 ant ledo turnyra, bet dėl oro sąlygų ir kitų objektyvių aplinkybių šios idėjos teko atsisakyti. Tikimės  šį sumanymą įgyvendinti ateityje. Taigi turnyre dalyvavo keturios komandos, kurioms sužaidus tarpusavyje ratp sistema paaiškėjo, kad pirmąją vietą iškovojo Trakų 1, antrąją – Trakų 2, trečiają – Lentvario, o ketvirtąją – Paluknio komandos.

Sekmadienį vyko kompleksinės įskaitos rungčių varžybos. Senųjų Trakų A. Stelmachovskio mokykloje vyko stalo teniso varžybos, kurių nugalėtoja tapo Senųjų Trakų seniūnijos komanda, antra vieta atiteko Lentvario, trečia – Trakų seniūnijų komandoms. Trakų kultūros rūmuose vyko smiginio ir šaškių varžybos. Komandine smiginio įskaitoje nugalėjo Trakų komanda, antrą ir trečią vietas iškovojo Aukštadvario ir Onuškio komandos. Asmeninėje įskaitoje moterų tarpe pirma buvo Austėja Navickaitė, antra – Ramutė Kontorovičienė, trečia – Laima Sinkevičienė, tarp vyrų taikliausi – Artūras Kontorovičius, Darius Brokartas ir Mindaugas Senulis. Šaškių varžybose dėl pirmos vietos atkakli kova vyko tarp Aukštadvario ir Lentvario komandų, kurioms surinkus po lygiai taškų, nugalėtoja buvo pripažinta Lentvario komanda dėl lentvarietės pergalės prieš oponentę. tračioji vieta atiteko Paluknio seniūnijos komandai.

Kompleksinėje įskaitoje absoliučia žaidynių nugalėtoja tapo Aukštadvario seniūnija. Kitos vietos išsidėstė sekančiai: 2. Lentvario sen., 3. Senųjų Trakų sen., 4. Trakų sen., 5. Paluknio sen., 6. Rūdiškių sen., 7. Onuškio sen.

Sveikiname nugalėtojus, prizininkus ir visus dalyvius.

Užgavėnių šventėje turėjusios vykti pramoginės kūjo laikymo, svarsčio kilnojimo ir vinies kalimo varžybos dėl įvykių Ukrainoje ir rimties buvo atšauktos.

Kompleksinės įskaitos rezultatų suvestinę rasite čia: 2022 Lentele seniuju sventes kompleksine

 

2022-03-01T04:19:27-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok