Futbolas vaikams iš Ukrainos padeda užsimiršti

//Futbolas vaikams iš Ukrainos padeda užsimiršti

Futbolas vaikams iš Ukrainos padeda užsimiršti

Prie jaunųjų KKSC futbolininkų prisijungė 5 nuo karo pabėgę  vaikų globos namų auklėtiniai iš Ukrainos, kurie su savo likimo broliais ir sesėmis priglobstį rado Trakuose. Jau tris savaites trenerio-sporto mokytojo Manto Makutunovičiaus grupėje treniruojasi Nazar, Samir, Igor, Stas ir Aleksander. Treneris Mantas vos tik sužinojęs, kad į Trakus atvyko ukrainiečių vaikai, pakviete juos treniruotis. Jaunuoliai sako, kad jiem patinka futbolas, tai leidžia užsimiršti, žaisdami jaučiasi gerai, pasak jų komanda yra draugiška ir šiltai priėmė. Didelis ačiū Kęstučiui Balčiūnui ir Ingai Melisiakaitei, kurie nuo pirmų dienų savanoriauja ir padeda šiems vaikams.

Jau greitai po žiemos pertraukos prasidės Lietuvos futbolo federacijos organizuojamas u-15 čempionatas, kur ukrainiečiai turės progą debiutuoti. Tiek šiems vaikinams, tiek visai komandai linkime sėkmės čempionate.

2022-03-28T05:01:09-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok