Rajono mokiniai susitiko tinklinio aikštelėje

//Rajono mokiniai susitiko tinklinio aikštelėje

Rajono mokiniai susitiko tinklinio aikštelėje

Gegužės 3 dieną, Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos sporto salėje vyko Trakų rajono mokyklų vaikinų tinklinio turnyras, kuriame savo jėgas išmėgino septynios vaikinų komandos iš skirtingų rajono mokyklų. Varžybas organizavo Kūno kultūros ir sporto centras bei Trakų Vytauto Didžiojo gimnazija (varžybų sumanytoja ir vyr. teisėja Liudvika Tichonova). Pagrindinis šių varžybų tikslas –  suteikti galimybę šio sporto entuziastams parodyti savo gebėjimus bei skatinti jaunimą užsiimti naudinga sportine veikla, kuri ilgainiui peraugtų į pomėgį. Na ir žinoma, buvo svarbu išaiškinti kuri rajono bendrojo lavinimo mokyklų tinklinio komanda yra stipriausia.

Komandos buvo suskirstytos į dvi grupes: A grupę sudarė: Trakų r. Rūdiškių gimnazijos, Trakų r. Paluknio „Medeinos“ gimnazijos bei Trakų r. Aukštadvario gimnazijos komandos, o B grupę sudarė: Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos, Trakų gimnazijos, Trakų r. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazijos bei Trakų r. Senųjų Trakų Andžėjaus Stelmachovskio pagrindinės mokyklos komandos.

Visos jos pasirodė nepriekaištingai. Ryžtingai varžydamosios, jos stengėsi iš paskutiniųjų, tačiau į pusfinalį pateko tik keturios komandos – Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos, Trakų r. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazijos, Trakų r. Aukštadvario gimnazijos bei Trakų r. Paluknio „Medeinos“ gimnazijos. Didžiulė įvairių emocijų banga plūdo tiek iš dalyvių pusės, tiek ir iš visos publikos, stebėjusias šias įnirtingas varžybas. Kiekviena palaikymo grupė su nerimu ir susikaupimu laikė tvirtai suspaudusi kumščius už savo komandą.

Galiausiai į finalą pateko Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos bei Trakų r. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazijos komandos. Ši kova, ko gero, buvo pati laukiamiausia, karščiausia ir įtempčiausia iš visų, sulaukusi nepaprastai daug ovacijų. Abiejų mokyklų komandos buvo itin stiprios priešininkės viena kitai, bet tądien sėkmė buvo trakiečių pusėje ir su lemiamu smūgiu, Trakų Vytauto Didžiojo gimnazija tapo nugalėtojais. Taiga antrąją vietą iškovojo Trakų raj. Lentvario H. Senkevičiaus gimnazija, na o trečiąją – Trakų raj. Aukštadvario gimnazija. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai apdovanoti Trakų rajono kūno kultūros ir sporto centro įsteigtais medaliais ir komadiniais diplomais.

Sveikiname!

2022-05-10T05:51:40-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok