Po ilgos pertraukos sugrįžo tarpmokyklinis krepšinis

//Po ilgos pertraukos sugrįžo tarpmokyklinis krepšinis

Po ilgos pertraukos sugrįžo tarpmokyklinis krepšinis

Šiandien po ilgos pertaukos Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijos salėje vyko Trakų rajono mokyklų vyresnių klasių vaikinų krepšinio varžybos, kuriose dėl KKSC įsteigtų medalių ir Trakų rajono vyriausiojo policijos komisariato viršininko taurės varžėsi Lentvario Motiejaus Šimelionio, Rūdiškių ir Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijų 11-12 klasių mokinių rinktinės.

III vietą turnyre užėmė 2 pralaimėjimus patyrę rūdiškiečiai, antri (1 pergalė, 1 pralaimėjimas) po labai atkaklios ir permainingos kovos tik 1 tašku pralaimėję šeimininkams liko lentvariečiai, o čempionų taurė atiteko abi pergale iškovojusiems trakiečiams.

Smagu buvo matyti tiek krepšininkų, tiek ir gausiai susirinkusiųjų palaikyti savo komandas mokinių emocijas, sporininkų norą sportuoti, kovingumą, o svarbiausia – draugiškumą varžovams, bei pagarbą teisėjams.

 

KKSC direktoriaus pavaduotojas Šarūnas Ūsas

2022-12-09T11:11:26-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok