Seniūnijos išsiaiškino, kurios šiemet stipriausios

//Seniūnijos išsiaiškino, kurios šiemet stipriausios

Seniūnijos išsiaiškino, kurios šiemet stipriausios

Praėjusi savaitė buvo gausi sporto renginiais. Vasario 16-ąją paminėjome simbolniu, bet jau tradiciniu tampančiu 16 km. bėgimu aplink Trakus. Prieš startą dalyviai prie Trakų kultūros rūmų iškėlė trispalvę bei sugiedojo himną, po finišo visiems buvo įteikti atminimo medaliai.

Vasario 18 dieną vykdėme Trakų rajono seniūnijų žiemos sporto žaidynes, kuriose seniūnijų komandos varžėsi įskaitinėse smiginio, stalo teniso, šaškių ir poledinės žūklės varžybose.

Smiginyje tradiciškai nugalėjo Trakų seniūnijos komanda, antra liko Paluknio, trečia – Senųjų Trakų komanda. Asmeninėse varžybose nugalėjo Ramutė Kontorovičienė ir Artūras Kontorovičius iš Trakų.

Stalo teniso varžybas taip pat tradiciškai laimėjo Senieji Trakai, antri – lentvariečiai, treti – aukštadvariečiai.

Šaškėse vėl nepralenkiami Aukštadvario seniūniją atatovavę bijūniečiai, antri – lentvariečiai, treti – Trakų seniūnijos šaškininkai.

Nors oras buvo labai prastas ir nepalankus, bet žvejams nėra blogo oro, gali būti tik bloga apranga. Šias varžybas laimėjo Trakų seniūnijos komanda, antri liko aukštadvariečiai, treti – Onuškio seniūnijos žvejai. Asmeninėse varžybose geriausiai sekėsi Deividui Račkauskui iš Trakų.

Kompleksinėje įskaitoje pirmąją vietą iškovojo Trakų, antrąją – Aukštadvario, trečiąją – Senųjų Trakų seniūnija. Simbolinėmis taurėmis už dalyvavimą buvo apdovanotos ir kitos seniūnijos.

Vasario 19 dieną Užgavėnių šventėje Trakuose šventės dalyvius kvietėme į svarsčio kilnojimo, kūjo laikymo bei šeimų diskgolfo varžybas.

24 kg. svarstį daugiausiai kartų (123) iškėlė Mantvydas Jurošius, antras liko Sergei Trukšin (110), trečias – Marius Žuvininkas (41). Deja, šįkart moterys neišdrįso išmėgint savo jėjų su 16 kg. svarsčiu.

Kūjo laikymo varžybos sulaukė didesnio dėmesio ir atkaklesnės kovos. 8 kg. kūjį ilgiausiai išlaikė ir nugalėjo Vytautas (1.09,24), antras liko Marius (1.01,69), trečias – Alanas (0.59,54). Tarp moterų, laikiusių 6 kg. kūjį stipriausia buvo Milė (1.02,03), antra – Nijolė (0.44,06), trečia – Kamilė (0.31,41).

Šeimų diskgolfo varžybose dalyvavo 6 komandos, o nugalėjo Sinkevičiai iš Lentvario, antrą vietą užėmė Karnilos iš Trakų, trečia – Dargiai iš Rūdiškių. Asmeninėse suagusiųjų varžybose laimėjo Rolandas Malkaitis iš Vilniaus, vaikų tarpe geriausiai sekėsi Arnoldui Banevičiui iš Rūdiškių.

Dėkojame visiems dalyviams, padėjusiems ir prisidėjusiems.

 

Šarūnas Ūsas

KKSC direktoriaus pavaduotojas

2023-02-23T07:04:27-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok