Iš jaunių į suaugusiųjų futbolą

//Iš jaunių į suaugusiųjų futbolą

Iš jaunių į suaugusiųjų futbolą

Du mūsų Centro trenerio-sporto mokytojo Manto Makutunovičiaus auklėtiniai – 2006 metų gimimo Justas Junevičius ir Matas Turevičius praėjo atranka ir šiemet varžysis jau vyrų futbole. Jie ateinantį sezoną atstovaus Panevežio Dembavos komandą Lietuvos futbolo federacijos antrojoje lygoje. Dabar jau buvęs futbolininkų treneris labai džiaugiasi sėkmingu pasirodymu atrankoje – tai didelis žingsnis pirmyn norint tapti profesionaliais futbolo žaidėjais.
Balandžio 1 dieną vyko pirmosios sezono rungtynės, kuriose naujokai ir debiutavo. Pagrindinėje sudėtyje žaidęs Matas Turevičius, pasižymėjo pirmuoju savo karjeros įvarčiu antroje Lietuvos futbolo federacijos lygoje, tai buvo vienintelis komandos įvartis, deja jo nepakako – buvo nusileista Gargždų Bangos B ekipai rezultatu 1-2. Justas Junevičius pasirodė po keitimo.

Sveikiname Justą ir Matą su debiutu bei linkime didžiausios sėkmės atetyje!

2023-04-04T03:53:47-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok