Kas taikliausi Aukštadvaryje?

//Kas taikliausi Aukštadvaryje?

Kas taikliausi Aukštadvaryje?

Šių metų spalio 14 d. šaudykloje ,,Laisvalaikis su ginklais“ (Babromiškių km. Aukštadvario seniūnija) vyko Trakų rajono KKSC taurės kulkinio šaudymo varžybos, kurias organizavo ir pravedė Viktoras Stukas (Trakų KKSC šaudymo treneris), Gediminas Pociūnas (Aukštadvario sporto klubo pirmininkas ir KKSC sporto organizatorius) ir Algimantas Puidokas (šaudyklos savininkas).

Dalyviai varžėsi  9 mm pistoleto ir lygiavamzdžio šautuvo rungtyse. Šautuvu šaudė į  krentančius taikinius 10 šūvių stovint, o pistoletu varžėsi dvejose rungtyse: po 10 šūvių į krentančius taikinius ir greitošauda.

Šaudant šautuvu be klaidų sušaudė net 8 dalyviai, todėl teko varžytis papildomoje serijoje laikui. Trečią vietą užėmė G. Daugirdas, antrą J. Abucevičius, nugalėjo V. Marcinkevičius.                Susumavus abiejų pistoletų rungčių rezultatus trečią vietą laimėjo J. Abucevičius, antras buvo A. Beliukevičius ir nugalėtojų tapo T. Mikutavičius.

Džiugu kad kartu su vyrais rungėsi ir moterys. Abejose rungtyse geriausiai sekėsi šaudyti D. Mandeikienei, pistoleto rungtyje antrą buvo J. Abucevičienė, o šautuvo – S. Kazlauskė.

Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis ir prizais, kuriuos įsteigė Trakų KKSC ir Aukštadvario sporto klubas.

Dėkojame dalyviams už dalyvavimą, o šaudyklos šeimininkui už sudarytas sąlygas pravesti varžybas.

2023-10-17T03:42:36-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok