Kviečiame teikti kandidatus 2023 m. rajono sportininkų rinkimams

//Kviečiame teikti kandidatus 2023 m. rajono sportininkų rinkimams

Kviečiame teikti kandidatus 2023 m. rajono sportininkų rinkimams

Prabėgo dar vieni kupini įvykių metai. Tame tarpe vyko ir daugybė sporto varžybų Lietuvoje ir pasaulyje, kuriose dalyvavo ir aukštų rezultatų bei pergalių pasiekė ne vienas trakietis. Kad tie pasiekimai būtų tinkamai įvertinti, kasmet oreganizuojame Trakų rajono metų sportininkų pagerbimą, kuriame įgarsiname pasiekimus ir apdovanojame geriausius. Metų sportininkų pagerbimo vakaras numatomas  ateinančių metų sausio antroje pusėje.

Taigi, kaip kievienais metais, kviečiame būti aktyviais ir neabejingais teikiant kandidatus 2023 metų Trakų rajono sportininkų rinkimams, kuriuose gali dalyvauti visi Trakų rajone registruoti ar Trakų rajoną atstovaujantys sportininkai, klubai, komandos, organizacijos, įstaigos.

Šiemet be tradicinių sportininko (-ės) moksleivio (-ės), suagusio (-ios) sportininko (-ės), trenerio (-ės), enuziasto (-ės) ir komandos, laukiame ir kandidatų metų sporto renginio nominacijai. Tai gali būti tiek vienos sporto šakos turnyras, tiek ir įvairių šakų ar rungčių sporto šventė, tiek rajono ar miestelio renginys, tiek ir tarptautinis turnyras. Svarbiausia, kad renginys būtų vykęs Trakų rajone, svarbu renginio (varžybų) kokybė, dalyvių, žiūrovų skaičius, jų atsiliepimai ir panašiai.

Taigi, dar kartą kviečiame nebijoti, neabejoti ir aktyviai teikti kandidatus, o tai padaryti gali kiekvienas pageidaujantis asmuo, bendruomenė, asmenų grupė, įstaiga, mokykla ir pan. užpildydami anketą iki 2024 metų sausio 5 dienos ir siųsdami el. paštu info@trakusc.lt

Taip pat prašome dalintis šia informacija su tais, kam ji gali būti aktuali.

Iš anksto nuoširdžiai dėkojame už Jūsų aktyvumą ir linkime gražių artėjančių švenčių!

2023 Anketa metu sportininkai

2024-01-02T07:11:49-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok