Prieš užgavėnes rajono seniūnijų sporto žaidynės

//Prieš užgavėnes rajono seniūnijų sporto žaidynės

Prieš užgavėnes rajono seniūnijų sporto žaidynės

Praėjusį šeštadienį, vasario 10 dieną Trakuose vyko ne tik užgavėnių šventė, bet ir tradicinės rajono seniūnijų žiemos sporto žaidynės, kuriose sporto mėgėjai varžėsi įskaitinėse stalo teniso, smiginio, šaškių ir poledinės žūklės varžybose, kurių rezultatai buvo sumuojami į kompleksinę įskaitą bei neįskaitinėse tinklinio varžybose.

Stalo teniso, šaškių ir smiginio komandas sudarė po 3 sportininkus (2 vyrai ir 1 moteris), poledinės žūklės – 2 sportininkai. Visose varžybose vietoj vyro galėjo dalyvauti moteris. Smiginio ir poledinės žūklės varžybose taip pat buvo galima dalyauti individualiai.

Senųjų Trakų A. Stelmachovskio mokykloje vykusiose stalo teniso varžybose triumfavo šeimininkų – Senųjų Trakų seniūnijos komanda. Antrą vietą užėmė Lentvario, trečiąją – Rūdiškių seniūnijų komandos.

Trakų kultūros ir meno centre vykusiose šaškių varžybose nugalėtojai paaiškėjo tik po paskutinio lyderių susitikimo, kuriame nugalėjo aukštadvariečiai antroje ir trečioje vietose palikę lentvariečius ir trakiečius.

Čia vyko ir smiginio varžybos, kuriose netikėtai favoritus trakiečius aplenkę laimėjo Onuškio seniūnijos atstovai, o treti liko rūdiškiečiai. Asmeninėje įskaitoje moterų tarpe taikliausia buvo Ramutė Kontorovičienė (Trakai), Joana Kmieliauskienė (Lentvaris) ir Ivona Zaleskytė (Rūdiškės), iš vyrų geriausiai sekėsi Artūrui Kontorovičiui (Trakai), Eimantui Masilioniui (Onuškis) ir Vytautui Gustui (Paluknys).

Nors Babruko ežeras nebuvo labai dosnus žvejams, tačiau laimikio pakako nustatyti nugalėtojams ir prizininkams tiek komandinėse, tiek ir asmeninėse varžybose. Čia geriausiai pasirodė onuškiečiai, antrą ir trečia vietas atitinkamai užėmė lentvariečiai ir trakiečiai. Asmeninėje įskaitoje geriausiai sekėsi Mariui Blikertui (Onuškis), Jurijui Bareišai (Lentvaris) ir Jokūbui Žilioniui (Onuškis). Moterų tarpe be konkurencijos laimėjo Nijolė Malinauskienė (Lentvaris).

Net 7 komandos pareiškė norą dalyvauti tinklinio varžybose, todėl varžybas pogrupiuose teko vykdyti per dvi sales – Trakų Vytauto Didžiojo gimnazijoje bei Lietuvos sporto centro Trakų sporto bazėje. Kovos dėl prizinių vietų vyko LSC salėje. Nugalėtojais tapo Trakų 1 komanda finale įveikusi Trakų 2 komandą. Trečią vietą nugalėję Paluknio seniūnijos komandą užėmė “Bičiuliai”

Kompleksinėje įskaitoje pirma vieta atiteko Lentvario seniūnijai, antra – Aukštadvario, trečia – Trakų seniūnijoms.

Ačiū visiems dalyvavusiems, visiems padėjusiems vykdyti varžybas ir iki susitikimo kitose varžybose!

Trakų sporto centro direktoriaus pavaduotojas Šarūnas Ūsas

2024-02-13T06:41:39-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok