Trakiečiai “ant bangos”!

//Trakiečiai “ant bangos”!

Trakiečiai “ant bangos”!

Po ilgos pertraukos atnaujinti Moksleivių krepšinio lygos čempionatai. Savąjį galingai pradėjo Trakų “KKSC-KK Trakai” 2003 metų gimimo komanda, namuose 67-57 įveikusi Vilniaus KM-3 ir išvykoje 92-34 sutriuškinusi Vilniaus KM-4 komandas. Galbūt tokiam startui įtakos turėjo ne tik varžybų alkis, nenutrūkstamas treniruočių procesas, gerai atliekamas trenerio Mariaus Pavlovskio darbas, išvyka vasario mėnesį į tarptautinį krepšinio turnyrą Kijeve (Ukraina), bet ir naujos išskirtinio dizaino aprangos. Rungtynėse su Vilniaus KM-3 komanda išsiskyrė Mantas Strelčikas, surinkęs net 29 taškus, 12 pridėjo Tomas Virbickas. Kitose rungtynėse Danielius Chaninovič pelnė 17, Tomas Virbickas – vėl 12 taškų. Pažymėtina, kad šiai komandai atstovauja ir du 2006 metų gimimo komandos lyderiai Naurimtas Voinovskis ir Tomas Sipovič.

Šiuo metu komanda turnyrinėje lentelėje yra ketvirta tarp 8 komandų. Reguliariajame sezone trakiečiams liko sužaisti dvi rungtynes su Sostinės KM-3 ir Alytaus SC.

2006 metų gimimo komanda čempionatą pratęs kitą antradienį. Jiems liko sužaisti 3 rungtynes reguliariajame sezone. Šiuo metu trakiečiai savo 5 komandų pogrupyje žengia antri. Tikimės, kad vyresniųjų oranžinio kamuolio brolių pavyzdžio įkvėpti, jie taip pat nudžiugins pergalėmis.

Linkime sėkmės abiems mūsų komandoms.

 

Šarūnas Ūsas, Trakų rajono KKSC direktoriaus pavaduotojas

 

2021-03-31T07:23:48-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok