Seniūnijų sporto žaidynės vasario 18 dieną!

//Seniūnijų sporto žaidynės vasario 18 dieną!

Seniūnijų sporto žaidynės vasario 18 dieną!

Šių metų vasario 18 dieną vyks tradicinės Trakų rajono seniūnijų žiemos sporto žaidynės, kuriose varžosi seniūnijų sudarytos komandos kompleksinėse įskaitinėse stalo teniso, šaškių, smiginio ir poledinės žūklės, bei neįskaitinėse tinklinio varžybose. Varžybos komandinės, sudarytos iš mišrių komandų – stalo teniso, šaškių ir smiginio komandas sudaro 2 vyrai ir 1 moteris, poledinės žūklės – 2 dalyviai. Vietoj vyro varžybose gali dalyvauti moteris. Įskaitinių varžybų dalyvių amžius 18 metų ir vyresni. Taip pat vykdomos individualios smiginio ir poledinės žūklės varžybos, kuriose gali dalyvauti visi pageidaujantys be amžiaus apribojimų.

Vasario 19 dieną vyksiančioje šventėje “Užgavėnės Trakuose” galėsite išbandyti jėgas kūjo laikymo, svarsčio kilnojimo, taikliosios rankos ir diskgolfo varžybose.

Visą reikiamą informaciją rasite žemiau prisegtuose nuostatuose.

Laukiame visų gausiai dalyvauti ar palaikyti kitų!

2023 seniuniju ziemos sporto žaidynes

 

Šarūnas Ūsas

KKSC direktoriaus pavaduotojas

 

 

2023-02-07T06:55:31-02:00

Leave A Comment

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Ok